Huisregels Hotel La Rosa

Hotel La Rosa streeft naar een prettig verblijf voor alle hotelgasten en medewerkers. Om dit te bewerkstelligen hebben wij huisregels opgesteld. Deze huisregels zijn van toepassing voor iedereen die zich op het terrein van Hotel La Rosa bevindt. In geval niet beschreven in de huisregels dan beslist de bedrijfsleiding.

Vanaf wanneer kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 11:00uur tot uiterlijk 20:00uur. Graag worden wij van te voren geïnformeerd over uw aankomsttijd en zorgen wij dat onze host op dat tijdstip aanwezig is voor uw aankomst. 

Wij doen onze uiterste best om uw kamer zo snel mogelijk gereed te hebben bij aankomst, echter op drukke dagen kunt u uw kamer vanaf 16:00uur betreden, wij kunnen uiteraard u al inchecken, voorzien van toeristische informatie en uw bagage opslaan.

Bij het inchecken bent u verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen als hierom gevraagd wordt. Wij maken hiervan géén fotokopie normaal gesproken, alleen in bijzondere gevallen en dan uiteraard alleen na uw toestemming.  

Ik ben nog geen 18, kan ik zelf inchecken?

Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Minderjarige personen dienen altijd te worden vergezeld door een ouder / verzorger die minimaal 25 jaar oud is.   

Voor welke tijd moet ik uitchecken?

Uitchecken kan tussen 9:30uur en 11:00uur. Gaat u vroeger weg? Dan kan dit in overleg en komen wij eerder naar het hotel.

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?

Annuleringsvoorwaarden verschillen per boeking. Wij hanteren de Uniforme Voorwaarden Horeca. Klik hier voor het bekijken van de UVH. Voor individuele particulieren boekingen met een flexibel (basis) tarief, wijken wij af van de UVH. Daarbij geldt dat annuleren tot 5 dagen voor aankomstdatum kosteloos is. Bij een non-refundable boeking geldt dat kosteloos annuleren niet mogelijk is.   

Wanneer moet ik betalen?

Betalingsvoorwaarden verschillen per boeking. Over het algemeen geldt dat de overeengekomen kamerprijs + de toeristenbelasting een week van te voren voldaan moet worden per factuur. Overige kosten kunnen bij aankomst betaald worden met pin, credit card of contant.

Zijn kinderen welkom in het hotel?

Jazeker, kinderen zijn van harte welkom vanaf 12 jaar! Echter, wij zijn een kleinschalig hotel zonder kinderfaciliteiten en hebben geen familie kamers.  

Hoeveel personen mogen er op één kamer?

Alle kamers zijn standaard voor 1 of 2 personen, behalve de driepersoonskamer die is standaard voor 2 of 3 personen. Het is niet toegestaan om met meer dan het geboekt aantal personen op de kamer of in het hotel te verblijven.

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Helaas kunnen wij geen huisdieren toestaan bij Hotel La Rosa. 

Wat kan ik doen bij geluidsoverlast?

Voor de rust van andere gasten vinden wij het belangrijk dat er géén geluidsoverlast veroorzaakt wordt. Houd daar rekening mee, met name tussen 22:00uur ’s avonds en 9:00uur ’s ochtends vragen wij u om rekening te houden met de andere gasten in het hotel. De zogenaamde stilte-uren .

Houden de andere hotelgasten zich niet aan deze stilte regel? Met andere woorden, heeft u last van de andere gasten? Bel dan naar ons en meld het meteen. Wij willen het graag voor u oplossen. Wacht er niet mee tot de volgende ochtend, dan kunnen wij er niets meer aan doen.

Wat doet Hotel La Rosa met gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie. Die voorwerpen en de voorwerpen die wij zelf vinden, bewaren wij in een speciale gevonden voorwerpenbak achter slot en grendel gedurende maximaal 3 maanden. Beseft u pas veel later dat u iets verloren bent, neem het ons niet kwalijk dat wij het niet meer hebben bewaard voor u. Eten en drinken dat achterblijft op een uitgecheckte kamer zal worden weggegooid.  

Waar kan ik terecht met klachten?

Wij vinden het belangrijk dat u een prettig verblijf heeft. Als u uw verblijf niet als prettig ervaart, dan vernemen wij dat graag direct. Zodat wij dit in positieve zin voor u kunnen oplossen. Heeft u klachten aangaande uw kamer, een storing, een medewerker, andere gasten of andere zaken wat uw verblijf betreft. Meld dit dan direct bij de hotelleiding. Dank u wel.   

Wat te doen bij brand?

Blijf in geval van brand kalm. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand. Verzamelplaats is tegenover het hotel op de parkeerplaats of in de achtertuin van het hotel. Volg de aanwijzingen van de BHV hotelleiding van Hotel La Rosa op.  

Wat als er iets gestolen of beschadigd is?

Hoe graag wij ook zouden willen, kunnen wij niet garanderen dat uw bezittingen veilig zijn in en om Hotel La Rosa. Ons advies is dan ook om uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten in uw auto of op het terrein. In de hotelkamer kunt u de kluis gebruiken voor uw waardevolle spullen. Hotel La Rosa is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen. Parkeren van voertuigen inclusief fietsen, geschiedt op eigen risico.

In geval van vermissing, beschadiging of diefstal adviseren wij u om melding te maken bij uw verzekering en/of aangifte te doen bij de politie. Indien nodig helpen wij u graag.

Mag ik drugs gebruiken tijdens mijn verblijf?

Het is niet toegestaan om (soft)drugs te gebruiken (inclusief lachgaspatronen) of te verhandelen in en om het hotel. Onze ervaring is dat dit overlast veroorzaakt bij andere gasten. Dat willen wij onder geen enkel beding.

Mag ik roken op de kamer?

Nee, u mag niet roken op de kamer. Op geen enkele plek in het hotel mag gerookt worden. Wanneer u toch rookt op de kamer zijn wij genoodzaakt u een boete op te leggen van €150,- in verband met reinigingskosten.

Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van €500,- aan u worden doorbelast.

Wat als ik mij niet aan de huisregels houd?

Wij streven naar een prettig verblijf voor alle hotelgasten, medewerkers en bezoekers van Hotel La Rosa. Houd rekening met elkaar!

Als de huisregels niet worden nageleefd, dan zal de hotelleiding van Hotel La Rosa een waarschuwing geven aan de betreffende perso(o)n(en). Verbetert het gedrag niet, dan zal de hotelleiding dringend verzoeken de kamer / het hotel te verlaten. Er zal in dat geval geen restitutie worden toegepast.