Over ons

Wij heten u graag van harte welkom in ons Boutique Hotel La Rosa. U vindt ons aan de rand van het bruisende centrum van Zandvoort aan Zee ook wel Beach for Amsterdam genoemd. Dé ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in dit heerlijke stranddorp met zijn vele evenementen en activiteiten. 

Op loopafstand van het centrum, treinstation en het strand staat het mooie Boutique hotel dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een chique hotel met een warme uitstraling. Design, kunst, warmte en comfort gaan hier hand in hand.

Boutique Hotel La Rosa heeft regelmatig exposities van diverse kunstenaars, waarbij verschillende schilderijen tevens te koop worden aangeboden. 

Overnachtingen zijn exclusief ontbijt, in de directe omgeving zijn er verschillende lunchrooms, bakkers en strandpaviljoens te vinden waar u zelf uit kunt kiezen om te genieten van een heerlijk ontbijt. Tevens voorzien wij u van een ontbijt kortingsvoucher bij lunchroom The Corner (op 3 minuten loopafstand) en zullen wij u wegwijs maken bij aankomst.

Of u nu een romantisch weekendje weg bent met uw partner, een heerlijk dagje strand met vriendinnen plant, of voor zaken in Zandvoort bent, wat de reden voor uw bezoek ook is: wij doen er met ons team alles aan om het u naar uw zin te maken.

Enjoy your stay!

Team La Rosa

Reserveren