Reserveer direct

Reserveer direct

Kamers

Boutique Hotel La Rosa is zeer smaakvol ingericht, aan elke detail is gedacht en deze zorgen voor een rijk en luxueus gevoel.

Onze 6 kamers bevinden zich aan de voor- en achterkant van het gebouw en zijn verdeeld over de begane grond, eerste en tweede etage en 1 hotelkamer in de tuin. Ze zijn klassiek sfeervol en ingericht gecombineerd met hedendaagse kunst en design hetgeen zorgt voor een warm en welkom gevoel tijdens uw verblijf aan de kust. De kamers zijn te bereiken middels een trap, wij beschikken niet over een lift.

Bij twee Deluxe kamers kan een extra bed worden bijgezet waardoor deze hotelkamers kunnen worden geboekt als drieperoonskamer.

Tevens beschikt ons hotel over een luxe keuken voor algemeen zelf gebruik met gratis Den Leeuw koffie- en theefaciliteiten en vers fruit.

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u bij Hotel La Rosa eenvoudig in- en uitchecken bij aankomst en vertrek. Graag worden wij van te voren geïnformeerd over uw aankomsttijd. Onze host zal u persoonlijk verwelkomen!

Inchecken: vanaf 11:00uur tot 20:00uur

Uitchecken: tot 11:00uur

Kom binnen, laat de drukke dag achter u en verwen uzelf met een heerlijk verblijf aan de Noord-Hollandse kust.

Overzicht alle kamers